{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Mini-aubergine, tartaar van aubergine en makreel

Alex Clevers
Alex Clevers • Vivendum
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 1 makreelfilet
  • Aubergines
  • Brood
  • Olijfolie
  • Limoensap
  • Peper en zout
  • Gel van tomaat en citrus
BEREIDING
  1. Snijd tartaar van de makreelfilet
  2. Pof de aubergines in de oven gedurende 15 minuten
  3. Laat koud worden en haal leeg
  4. Steek het brood rond uit en bak in de pan
  5. Werk de tartaar af met olijfolie, limoensap, peper en zout
  6. Voeg de gel van tomaat en citrus toe
  7. Presenteren op de miniaubergines

 

recipe
Alex Clevers

Alex Clevers

Vivendum
Vissersstraat 2, 3650 Dilsen-Stokkem
T: +32 89 57 28 60

Al twee decennia lang serveert Alex Clevers in zijn Vivendum door de natuur en de Limburgse bodem geïnspireerde gerechten. Het restaurant, dat is ondergebracht in een 18e-eeuwse pastorie, ligt op amper enkele honderden meters van de oevers van de Maas. En die nabijheid fungeert als voortdurende inspiratiebron voor de chef-kok, die een heel menu samenstelde dat een ode brengt aan de Limburgse bodem. Als lid van de Mastercooks of Belgium werkt Clevers met klassieke technieken en een perfecte productbeheersing om zijn gasten kwaliteitsgerechten van hoog niveau voor te schotelen die steeds toegankelijk blijven.

Gerelateerd