{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Mocktail le Végétal

Laure Genonceaux
Laure Genonceaux • Brinz’l
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 4 cl komkommersap
  • 2 cl dragonsap
  • 2 cl gembersiroop
  • 5 cl limoensap
  • Fever Tree Mediterranean Tonic
  • IJsschilfers
BEREIDING
  1. Maak komkommer- en dragonsap.
  2. Voeg de gembersiroop en het limoensap toe.
  3. Vul aan met de tonic.

 

recipe
Laure Genonceaux

Laure Genonceaux

Brinz’l
Karmelietenstraat 93, 1180 Ukkel
T: 022182332

Brinz’l is ondergebracht in het voormalige restaurant van haar mentor Christophe Hardiquest, van wie Laure Genonceaux jarenlang de rechterhand was. Daar biedt ze sinds kort een soort van ‘neobistroformule’ aan. Ze heeft een lichte keuken, gekleurd door haar afwisselende parcours en haar overzeese roots, wat het bijzonder toegankelijk maakt voor haar gasten. Intense en delicate borden boordevol smaak vertellen een uniek, ontroerend en door en door menselijk verhaal.

Gerelateerd