{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Mousse van geitenkaas, rode vruchten en honing

Pedro Diaz
Pedro Diaz • Leonor
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 120 g verse geitenkaas
  • 60 g mascarpone
  • 50 g rode vruchten
  • 20 g oreopoeder
  • 20 g speculaaspoeder
  • honing
  • zout
  • Atsina Cress van Koppert Cress voor de garnering
BEREIDING
  • Meng de kaas en de mascarpone met een beetje zout.
  • Zet de bereiding 1 uur in de koelkast.
  • Serveer met de garneerspuit zoals op de foto's.
recipe
Pedro Diaz

Pedro Diaz

Leonor
Sint-Bernardusstraat 1, 1060 Sint-Gillis
T: 0032 2 544 02 08

Het avontuur van Leonor begint in de schaduw van de Hallepoort in het hart van Brussel. Daar runt de familie Diaz een gezellig buurtrestaurant. Terwijl de jonge Pedro opgroeit tussen de potten en de pannen ontdekt hij gaandeweg zijn passie voor koken. Wanneer hij de fakkel overneemt achter het fornuis, ontwikkelt hij een eigen stijl, waarbij hij op elegante wijze de Iberische traditie combineert met creativiteit. Enkele jaren later verhuist Leonor naar een prestigieuzer pand op de Charleroise Steenweg. Dat nieuwe avontuur zal helaas eind 2016 aflopen wanneer het restaurant de deuren moet sluiten. We kijken vol spanning uit naar waar het talent van Pedro weer zal opduiken...

Gerelateerd