{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Pluma Iberico, ragout van coco de Paimpol, dragon-emulsie

Laure Genonceaux
Laure Genonceaux • Brinz’l
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 800g pluma Iberico
  • 400g gekookte coco de Paimpol
  • 6 tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 40g dragon
  • 100g gevogeltefond
  • 50g room
  • Cantharellen met pickles
BEREIDING
  1. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in brunoise.
  2. Maak een puree van de tomaten, de fijngesneden ui en de knoflook.
  3. Voeg er 20 g fijngesneden dragon en de coco de Paimpol aan toe en kruid bij.
  4. Maak een emulsie met de gevogeltefond, de room en de dragon. Kruid met peper en zout.
  5. Rooster de pluma op de barbecue.
recipe
Laure Genonceaux

Laure Genonceaux

Brinz’l
Karmelietenstraat 93, 1180 Ukkel
T: 022182332

Brinz’l is ondergebracht in het voormalige restaurant van haar mentor Christophe Hardiquest, van wie Laure Genonceaux jarenlang de rechterhand was. Daar biedt ze sinds kort een soort van ‘neobistroformule’ aan. Ze heeft een lichte keuken, gekleurd door haar afwisselende parcours en haar overzeese roots, wat het bijzonder toegankelijk maakt voor haar gasten. Intense en delicate borden boordevol smaak vertellen een uniek, ontroerend en door en door menselijk verhaal.

Gerelateerd