Sorbet van framboos en hibiscus met framboos en aardbei en granité van verveine

Sorbet framboos
- 200g frambozenaardbei
- 80g amandelcrumble
- 500g puree framboos
- 450g water
- 225g suiker
- 100g glucosepoeder
- 25g trimoline
- 6g stabilisator
- 9 bl gelatine
- 4g hibiscus
Jus aardbei, verveine
- 500g frambozenaardbei
- 10 bl verveine
- 125g frambozen
- 1 el suiker
- Zeste limoen
Granité verveine
- 1 handvol basilic
- 1 tak verveine
- 600g water
- 150g suiker
- 3 bl gelatine
Het kroontje verwijderen en in bord plaatsen.
Beleggen met de crumble en verse verveine.
Sorbet framboos
Mengen:
- 500g puree framboos
- 450g water
- 225g suiker
- 100g glucosepoeder
- 25g trimoline
Opkoken:
- 9 bl gelatine
- 4g hibiscus
Opgieten , 7' laten trekken, passeren, diepvries , afdraaien.
Jus aardbei, verveine
Alles mengen, 1u laten rusten en vervolgens 10' stomen 100C onder plastickfolie, passeren afsmaken en al dan nog extra suiker toevoegen.
Granité verveine
Gladmixen , passeren, invriezen.