{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Spaghetti met avocadopesto en kerstomaatjes

Chef Magazine
Chef Magazine • Metro
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 125 g spaghetti
  • 1 goedrijpe avocado
  • 60 g kerstomaten
  • 10 ml olijfolie
  • 1/2 el citroensap
  • 1/4 bosje verse basilicum (+ afwerking)
  • 1 el pijnboompitten (+ afwerking)
  • 1 teentje knoflook
  • Zout en peper
BEREIDING

Kook de pasta al dente. Bak de pijnboompitten goudbruin. Pel en snij de avocado, pel en prak het teentje knoflook. Mix de pijnboompitten, de avocado, de basilicumblaadjes, de look, het citroensap en de olijfolie in de keukenrobot tot een gladde pesto. Meng de pasta en pesto in een schotel en doe er de kwartjes kerstomaat. Werk af met verse basilicum en pijnboompitten.

recipe