{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Sweet Sour Red Passion Ice Tea

Jeroen Schell
Jeroen Schell • Centpourcent
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • Viva Sara Oma’s Garten
  • monin pompelmoes
  • Ponthier morello cherry
  • steranijs
BEREIDING
  • 1 liter thee zetten met 1 liter water en 100 gram thee.
  • Laat de thee afkoelen volgens het shockvries effect.
  • Voeg 100 cl Ponthier Morello Cherry toe en 100 cl Monin Pompelmoes.
  • Neem 5 ijsblokjes in een glas en overgiet met de ice tea.
  • Serveer met 2 stuks steranijs in het glas. 
recipe
Jeroen Schell

Jeroen Schell

Centpourcent
Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver
T: 0032 15 63 52 66

In hun restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver, vlak bij Mechelen, openen Axel Colonna-Cesari en Anneleen Soethaert de deuren naar een culinair universum waar alles draait om het product zelf. Axel Colonna-Cesari leerde de kneepjes van het vak bij Bruneau en kookt ongedwongen menu's die een sterrenchef waardig zijn. Drie jaar geleden kwam sommelier Jeroen Schell, een van de meest creatieve talenten van het land in zijn vakgebied, het team versterken. Op zijn unieke kaart staan onder meer zorgvuldig geselecteerde, alcoholvrije dranken die perfect zijn afgestemd op de menu’s, waaronder enkele weldoordachte, huisbereide theeën.

 

Gerelateerd