{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Taco’s met bavette

DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)
  • 4 tortilla’s 
  • 400 g Ierse runderbavette 
  • 30 g komijn 
  • 30 g gemalen koriander 
  • 1 rode peper
  • 1 groene peper 
  • 200 g mayonaise of yoghurt
  • 1 l olijfolie
  • 5 limoenen 
  • 3 bollen knoflook
  • 1 ijsbergsla  
  • Verse koriander
BEREIDING

Snij de bavette in dunne reepjes tegen de draad in. Marineer het vlees ongeveer 
30 minuten met de komijn, de pepers, de knoflook en de olijfolie. Gril daarna de bavette op een zeer hete grill of op de barbecue. 

Snij de ijsbergsla fijn. Warm de taco’s op en doe eerst de mayonaise of de yoghurt in de taco, dan de ijsbergsla en eindig met het gegrilde vlees en wat verse koriander.

 

Tip: 

  • Je kan dit recept klaarmaken met de uiteinden van een volledige runderbavette.
  • Afhankelijk van het seizoen kun je plakjes avocado met zout en limoensap aan de taco toevoegen.
recipe