{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Tarbot, raapjes, wortel, tomaat en gerookte paling

Alex Clevers
Alex Clevers • Vivendum
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 1 tarbot filet 150 gram
  • Minigroentjes
  • Salsa tomaat en wortel ( kerstomaatjes en wortel)
  • Gerookte paling
  • Rapen
  • Wortel
  • Broodkruim met gehakte kruiden
  • Gedopte erwten
  • Kruidenolie
  • Limoensap

 

BEREIDING
  1. Maak de groeten schoon, blancheer en stoof ze op in boter
  2. Kruid de tarbotfilet en bak ze in boter en olie
  3. Werk af met de groentjes en de gerookte paling
  4. Presenteer met de salsa, kruiden olie en erwtjes
recipe
Alex Clevers

Alex Clevers

Vivendum
Vissersstraat 2, 3650 Dilsen-Stokkem
T: +32 89 57 28 60

Al twee decennia lang serveert Alex Clevers in zijn Vivendum door de natuur en de Limburgse bodem geïnspireerde gerechten. Het restaurant, dat is ondergebracht in een 18e-eeuwse pastorie, ligt op amper enkele honderden meters van de oevers van de Maas. En die nabijheid fungeert als voortdurende inspiratiebron voor de chef-kok, die een heel menu samenstelde dat een ode brengt aan de Limburgse bodem. Als lid van de Mastercooks of Belgium werkt Clevers met klassieke technieken en een perfecte productbeheersing om zijn gasten kwaliteitsgerechten van hoog niveau voor te schotelen die steeds toegankelijk blijven.

Gerelateerd