{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Vegan bagel burger

Chef Magazine
Chef Magazine • Metro
DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)

Vegan Bagel Burger

  • 200 g Cook & Create hamburgerpoeder
  • 250 ml water
  • 1 el currypoeder
  • 1 el La Chinatapaprika
  • 20 g Medline tomatentartaar
  • 20 g gehakte peterselie

Vegan Burger Sauce

  • 200 g Hellman’svegan mayo
  • 100 g Medline tomatentartaar
  • 1 koffielepel La Chinata
  • 10 ml tabasco chipotle
  • sap van een halve limoen
  • 1 el gehakte koriander
BEREIDING

Voeg  alle ingrediënten voor de vegan bagel burger samen. Laat 5 minuten rusten en meng dan tot een homogene massa. Rol met de handen ballen van 135 g tot hamburgers. Vries ze even in en maak dan een gaatje in het midden met behulp van een uitsteekring. Bak de bagel burgers 2 minuten aan beide zijden in een antiaanbakpan.

Voor de saus, voeg alle ingrediënten samen en roer tot een homogeen mengsel. Bind eventueel met Cold Gel van Newtex.

recipe