{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Vegetarische Coq au vin

DIT HEB JE NODIG (voor 10 personen)

600g The Vegetarian Butcher NOChicken Chunks

25ml vetstof

50g sjalot, fijngesneden

300g champignons, in 4 gesneden

300g zilveruitjes (diepvries)

3g Knorr Primerba Tijm

30g Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers

500 ml rode wijn

150 g aalbessengelei

500 ml water

75 g Knorr Gourmet Bruine Saus Pasta

5 g Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke

BEREIDING

Stoom de The Vegetarian Butcher NOChicken Chunks gedurende 15 min op 100°C. Koel deze snel terug.

Verhit de vertstof en bak er de fijngesneden sjalot, de champignons en de gespoelde zilverui in aan.

Voeg er de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers aan toe en laat even meebakken.

Blus het geheel met de rode wijn en voeg de aalbessengelei toe. Laat het geheel voor 1/3 inkoken.

Voeg het water toe en breng aan de kook.

Voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Pasta toe en laat 5 min zachtjes koken.

Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.

recipe