Verse geitenkaas, vijgengel, bosbes, granaatappel, broodkrul en truffel

- verse geitenkaas
- room 40 %
- 10 g garam masala
- 10 g suiker
- 5 g honing
- zout
- bosbespoeder
- 12 vijgen
- agar agar
- 2 blaadjes gelatine
- granaatappel
- broodkrul
- truffel
- pistache
- Mix de geitenkaas met de room, garam masala, suiker, honing en grof zout.
- Let op dat je de mixer niet te lang laat draaien. Alles hangt af van hoe groot je stuk geitenkaas is. Stop wanneer je een gladde room hebt.
- Vijgenjam: konfijt de vijgen met suiker, blus met een scheut water en voeg 5 g agar agar en 2 gelatineblaadjes toe. Laat het geheel opstijven in een kom en mix voldoende om het in een buisje te krijgen.
- Snijd het brood in sneetjes en verwarm 5 min in de oven op 180 °C.
- Maak de granaatappel schoon.
- Dresseren: maak enkele stippen met de geitenkaas, bestrooi met de granaatappel, truffelschilfers, het poeder van blauwbessen, enkele schijfjes gedeshydrateerde vijgen en enkele drupjes vijgenjam.