{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Wildsaus

Chef Magazine
Chef Magazine • Metro
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 250 ml rode wijn 
  • 250 ml port 
  • 1250 ml water
  • 20 g cassonade
  • 40 g Knorr wildpasta
  • 130 g Knorr Gourmet poivrade in korrels
  • 50 ml rodewijnazijn of sherryazijn 
  • 15 g Maïzena Express bruin  
  • 15 g bruine roux 
  • 20 g chocolade 
  • 30 g boter 
BEREIDING

Doe alle ingrediënten samen in een pot en laat 10 minuten koken. Voeg dan de Maïzena Express en de bruine roux toe en laat opnieuw 10 minuten koken. Voeg daarna de chocolade en de boter toe en roer goed. Zeef het mengsel door een fijne zeef.

Voor cranberrywildsaus, voeg veenbessencompote toe en werk af met wat azijn (bijvoorbeeld de Ediks orange and cranberry azijn).

recipe