{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Za’atar hummus met grissini

DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 1 potje van 450 g Medline hummus
  • 1 potje van 200 g labneh
  • 50 g tahin  
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels granaatappelpitten
  • 1 eetlepel Verstegen za’atar kruidenmix
  • Een paar takjes verse munt
  • Zeste van 1 limoen
  • 3 Nina Bakery grissini
  • 3 sneetjes Gandaham
  • 2 eetlepels pistachenootjes
BEREIDING

Meng de hummus, de labneh en de tahin tot een homogene massa.

Smeer de grissini in met wat olijfolie en strooi er wat za’atar kruiden over. Grill ze daarna even onder de grill of in de oven. Draai de Gandaham rond de broodstengels zodra ze afgekoeld zijn.

Rooster de pistachenootjes in een pan tot ze bruin kleuren. Laat ze afkoelen en ga er even grof door met een mes.

Doe de hummus op een schotel en giet er de olijfolie over. Verdeel de granaatappelpitten over de hummus en strooi er de za’atar kruiden over. Werk af met muntblaadjes, zeste van limoen en de geroosterde pistachenootjes. Serveer met de grissini.

recipe