{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Trend

METRO Middelkerke opent weldra de deuren

Metro strijkt opnieuw neer aan de kust. De 11e belgische winkel staat weer klaar om klanten te bedienen zodra de horeca weer zijn deuren mag openen. Iets om naar uit te kijken voor de horecaprofessionals aan de noordzee, die staan te trappelen om er weer in te vliegen.  

Alles staat klaar om de deuren van de METRO-winkel in Middelkerke opnieuw open te gooien. Dat bevestigt ons ook Joy Sclabi, Regional Manager West-Vlaanderen: “We hebben een echt topteam geselecteerd voor wie klantgerichtheid primeert, met specialisten die elkaar perfect aanvullen. We zijn er helemaal klaar voor om onze klanten te ontvangen zodra de horeca opnieuw mag opstarten en de restaurants mogen openen.”

METRO Winkel Middelkerke infobalie
 

De winkel beschikt over 2.000 m2 en een speciale ruimte voor streekproducten en eigen METRO-merken. “We bieden een gamma aan dat perfect inspeelt op de behoeften van de horecaprofessionals en met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij onze eigen merken kunnen ze hun foodcost nu nog beter onder controle houden. We hechten ook veel belang aan digitale oplossingen en uiteraard klantenservice. Dankzij de twee extra parkings aan de achter- en zijkant van de winkel kunnen we ze in de beste omstandigheden ontvangen. En hopelijk kan dat snel gebeuren!”