{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Trend

Online bestellingen zonder zorgen met Flipdish

Met zijn inrichting als een Amerikaanse ‘diner’ en zijn menukaart met zelf samen te stellen hamburgers is Hollywood Boulv’Art een vaste waarde in het centrum van Luik. De eigenaar, Francis Tchidjou, werkt voortaan met de online bestellingstool van Flipdish voor zijn meeneemgerechten. Hij vertelt ons over zijn positieve ervaring en de impact van het systeem op zijn verkoop. 

De Amerikaanse diner Hollywood Boulv’Art dat terug te vinden is in een voetgangerszone vlak bij het beroemde Luikse place SaintÉtienne, werd iets meer dan een jaar geleden overgenomen door Francis Tchidjou. Met de fiftiesbanken en vinylplaten aan de muur, het comicsbehangpapier en de oude reclamepanelen waan je je meteen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. “Iedereen kan hier zijn eigen hamburger samenstellen. Je kiest je broodje, je vlees (rund of kip) of een vegetarische variant, je saus en de extra’s. De klanten krijgen wat ze lekker vinden en ik hoef niet steeds mijn recepten aan te passen aan de specifieke wensen van een klant. Iedereen tevreden. En voor wie niet van hamburgers houdt, hebben we enkele pasta’s in het aanbod.” 

Net als de rest van de horeca voelt ook Francis Tchidjou de gevolgen van COVID‑19. Hij verdiepte zich volop in meeneemgerechten. De bestellingstool van Flipdish zag hij meteen als een oplossing. “Het is een gebruiksvriendelijke tool en zodra alles is geïnstalleerd, hoef je naar niets meer om te kijken. Alles wordt automatisch geregeld. Ik kreeg de nodige uitleg en kan het systeem nu gewoon gebruiken voor bestellingen en betalingen. Ook de klanten zijn tevreden: ik hoor niets dan positieve reacties Het enige wat de klant moet doen, is naar onze website gaan, kiezen voor online bestelling en alles wijst zichzelf verder uit. Bij ons kan je kiezen voor levering of afhaalmaaltijd en nadien opent onze volledige menu zich voor de klant. Hij kiest voor de reeds samengestelde gerechten of stelt heel eenvoudig zijn eigen burger samen. De klant betaalt en wij kunnen in de keuken aan de slag. Voor mij is het een ideale tool. Meeneemgerechten vervangen het menselijke contact niet en financieel gezien halen we ook niet dezelfde cijfers, maar ik kan tenminste rekenen op de betrouwbaarheid van Flipdish.”  

“Flipdish is een gebruiksvriendelijke tool en zodra alles is geïnstalleerd, hoef je naar niets meer om te kijken. Alles wordt automatisch geregeld.” 

Francis Tchidjou • Hollywoord Boulv'Art 

Ook geïnteresseerd in Flipdish? 

Neem contact op met ons via de website of je customer manager. Iemand van het Go Digitalteam van METRO maakt een afspraak met je voor een demonstratie van het Flipdish-systeem. Als je geïnteresseerd bent, ontwerpen we samen met jou je eigen systeem op maat voor online bestellingen.

Hollywood Boulv’art
Rue Souverain-Pont 24
4000 Luik
www.hollywoodboulvart.com